maanantai 11. elokuuta 2008

Paras synttärilahjani... jos pääsisin.

Haluaisin niin, niin, niin olla täällä.

Radio 2 will celebrate Andrew Lloyd Webber’s 60th birthday with a special live concert in Hyde Park on 14 September [...].

Hosted by stage and television actor John Barrowman, Andrew Lloyd Webber’s Birthday In The Park includes performances by [Lee] Mead, who won the BBC’s reality show Any Dream Will Do [...], musical theatre grande dame [Elaine] Paige, who has appeared in many of Lloyd Webber’s shows, West End stars Duncan James (Chicago) and Idina Menzel (Wicked), [...], former Jesus Christ Superstar Steve Balsamo and the musical maestro’s brother, the cellist Julian Lloyd Webber.
Konsertti, jossa esiintyy niinku kaikki! Minun syntymäpäivänäni!

Luin artikkelia aivan epäuskoisena. Päivämäärä: oma syntymäpäiväni. Juontaja: muovisen unelmainen John Barrowman. Esiintyjien joukossa jonkin absurdin kohtalon oikun kautta esimerkiksi Blue-ihastukseni Duncan James. Muutenkin esiintyjälista on upea. Suursuosikeistani puuttuvat ehkä tasan John Owen Jones ja Michael Ball.

Viimeistään olin tömähtää lattialle, kun pääsin kohtaan STEVE BALSAMO. Joka varmaan laulaa Gethsemanen. Eikä ole laulanut musikaalijuttuja vuosiin. Joku on nyt mennyt sekaisin ja suunnitellut vahingossa täydelliset synttärijuhlat mulle eikä Webberille.

Liian hyvää ollakseen totta... ja niin onkin, koska en ole Lontoossa, ja minulla on melko pitkälti jo suunnitelmia kyseiseksi viikonlopuksi. Aargh.

Toivottavasti tästä tehdään DVD. 50-vuotiskonsertista ainakin tehtiin. Ehkä siitä tulee paras joululahjani. Sillä lohduttaudun.

6 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Äläpä unohda pikkutätiä, jolla on valtaisa ääni: Elaine Paige, suursuosikkini yli 20 vuoden takaa (ja aina vaan)... Paigen versio Memorysta on se "ainoa oikea", samaten E.P.:n E.P. (Evita Peron) on se "ainoa oikea". :-)

Anne kirjoitti...

Hyvä on hänkin. Hyviä on monta. Juuripa siksi kirjoitin lauseen "esiintyjälista on upea" ja siteerasin listaa. :)

Olli Sulopuisto kirjoitti...

No mut sä voit lohduttautua tällä:

Maikkarin Maanantaivinkit viikolle 36: Uutuussarjat RAKKAUDEN ANATOMIA ja HANNAH MONTANA alkavat

HANNAH MONTANA la 6.9. klo 10.30 avausjaksolla Tosi siisti salaisuus
Amerikkalainen varhaisnuorille suunnattu komediasarja kertoo 14-vuotiaasta Mileysta (Miley Ray Cyrus), joka elää huippusalaista kaksoiselämää: päivisin hän on aivan tavallinen koulutyttö, mutta iltaisin hänestä sukeutuu huippusuosittu teinipoptähti Hannah Montana. Ensimmäisessä jaksossa Miley joutuu pahaan pulaan, kun hänen paras ystävänsä Lilly on hankkinut heille liput Hannah Montanahin konserttiin. Miley ei uskalla vielä paljastaa salaisuuttaan, joten hänen täytyy siis keksiä jokin todella hyvä tekosyy sille, miksei voi tulla konserttiin Lillyn kanssa... (1. tuotantokausi, jakso 1: "Lilly, Do You Want To Know A Secret?")

Anne kirjoitti...

Voi, mahtavaa! Hyvä että kerroit! Enää ei harmita YHTÄÄN!

(Onko vähän pelottavaa, että olin jo kuullutkin Hannah Montanasta ja päättänyt, että ainakin yksi jakso pitää vissiin katsoa, jotta pääsee jenkkinuorison kanssa ajan hermolle?)

Olli Sulopuisto kirjoitti...

No mutta tuolla logiikalla on vielä pelottavampaa, että minä tiedän mikä Hannah Montana on. Eikö?

Anne kirjoitti...

Njoo, pelottavaa se kieltämättä on. Mutta oletkin vähän semmoinen pelottava tyyppi.